Hvad er Ansigts Cupping?

Hvad er Ansigts Cupping?

Cupping er en alternativ healingsmetode af kroppen, som stammer fra Traditionel Kinesisk Medicin. Den originale praksis udføres på ryg og ben og går ud på at suge huden fra resten af bindevævet for at tilføre blodgennemstrømning til området for at promovere QI. Udover at give kroppen microcirkulation, så er metoden også med til at promovere lymfedrænage, udrenselse af affaldsstoffer, løse stagnation i musklerne samt reducere inflammation i kroppen. 

Samme princip bruges ligeledes til ansigts cupping, hvor man i stedet for glas benytter silikone kopper. Microcirkulation er vigtig for vores ansigt, da det er med til at stimulere den naturlige kollagen produktion og elasticitet i huden. Da vi mister dette naturligt med alderen, så hjælper en hyppig ansigts cupping behandling med at producere dette, samt tilføre frisk blod, næring og ilt til cellerne, hvilket gør at man få en mere tonet og frisk udseende. Ansigts cupping har også den fordel at den reducerer stagneret fedt fra fx hagen, som har sat sig fast i bindevævet, og ligeledes væske. 

Ansigts cupping kan udøves hver dag, eller i hvertfald anbefalet 3-4 gange om ugen for at få det bedste resultat. Anvend en god og nærende ansigtsolie inden, så det er nemmere at få koppen til at glide hen over huden. 

Vores Facial AcuCups kommer i 2 forskellige størrelser: Den store cup er til brystkassen, hals og de større flader af ansigtet (hage, kæbe, kind og pande), mens mini koppen anvendes til øjenområdet, læberne samt de steder af ansigtet som er sværere at komme til. Facial AcuCups kan købes her. 

 

Tilbage til blog