Sådan anvender du ansigts cupping guide

Guide: Sådan anvender du ansigts cupping

Ansigts cupping er en moderne tilpasning af traditionel kinesisk medicin, hvor cupping-teknikker har været brugt i århundreder for at fremme blodcirkulationen og lindre muskelspændinger. I ansigts cupping anvendes små silikone-kopper, der skaber en vakuumeffekt på huden for at stimulere blodgennemstrømningen og øge lymfedrænage.

Fordele ved ansigts cupping:

Forbedret blodcirkulation: Ansigts cupping hjælper med at øge blodgennemstrømningen til ansigtet, hvilket giver en mere strålende og ungdommelig hud.

Reduceret hævelse: Vakuumeffekten kan hjælpe med at reducere hævelse og lymfestagnation, hvilket kan være særligt gavnligt for dem, der lider af puffede øjne eller ansigtsødem.

Stimuleret kollagenproduktion: Ansigts cupping kan være med til at fremme kollagenproduktionen, hvilket er afgørende for hudens elasticitet og fasthed, som vi mister med alderen. 

Afspænding af ansigtsmuskler: Ansigts cupping kan også hjælpe med at lindre spændinger i ansigtsmusklerne, hvilket kan reducere forekomsten af fine linjer og rynker, samt spændingshovedpine. 

Hvordan gør man det:

Trin 1: Forberedelse 

1.1 Anskaf Cupping Redskaber: Investér i ansigts-cupping sæt, der normalt indeholder små silikone-kopper designet til ansigtsbrug. Du kan købe SoulSkin AcuCups her. 

1.2 Anvende en god ansigtsolie: Kom 2-3 dråber nærende olie i hænderne, og fordel det i ansigt, hals og bryst. Dette hjælper med at skabe glid mellem huden og cuppingredskaberne. Vi anbefaler vores Skin Therapy Facial Oil, som kan køber her. 

Trin 2: Anvendelse af Ansigts Cupping

2.1 Start ved bryst og arbejd dig op af ansigtet: Start gerne fra midten af brystet og arbejd udad. Fortsæt på midten af hagen og arbejd udad. Vær forsigtig omkring øjenområdet og læberne. 

2.2 Skab Vakuum: Tryk let på cups og slip for at skabe vakuum. Dette skaber en sugeeffekt, der stimulerer blodcirkulationen og lymfedrænage.

2.3 Bevægelse af Cups: Bevæg cups i blide udadgående samt opadgående strøg eller bevægelser. Undgå at efterlade cups på samme sted for længe for at forhindre sugemærker. 

TIP: Anvend den store cup til de større flader af krop og ansigt fx bryst, hals, kæbe og pande. Anvend den lille cup til de mindre områder fx øjne og læber. 

 

Tilbage til blog